Kitty Bos over Golfbaan Landgoed Bleijenbeek


 

Kitty Bos van Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek ligt ingebed in de Maasduinen. Bij de aanleg zijn bijna geen bomen gekapt, maar vele boompjes geplant. Om nu te stellen, dat je door die boompjes het ‘boss’je niet meer ziet, is echter helemaal fout. Een schaterlach klinkt op als de algemeen manager ontdekt wordt.


De oorzaak voor deze opgewektheid ligt in het feit, dat ze haar job zo leuk vindt, hier, op de golfbaan in de Maasduinen. Niet alleen de baan, maar ook het restaurant, gebouw en personeel vallen onder haar verantwoordelijkheid. Die vrolijkheid straalt ook van de gezichten van haar medewerkers en heeft zodoende een directe positieve invloed op de golfers.
Vier jaar geleden had zij, evenals de meesten van u, die dit lezen, nauwelijks van de Maasduinen gehoord, laat staan, dat ze dit gebied wist te vinden. Verder dan ‘dat  het aan de andere kant van Boxmeer ligt’ kwam ze niet. Dat je er kunt fietsen, wandelen, paardrijden, watersport bedrijven etc. was helemaal een verrassing voor haar.

Haar eerste contact ontstond daags voor het eerste Bleijvenement in 2004. Dit was een uitstekende mogelijkheid om bekendheid te krijgen voor de Golfbaan op Bleijenbeek en het golfen in het algemeen. De reden om ook dit keer als groot sponsor medewerking te verlenen is simpel. “We zitten hier IN de Maasduinen!”. Wanneer zij het Bleijvenement als toerist zou bezoeken, zou ze in elk geval een rondje op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek lopen, omdat deze baan haar een echt vakantiegevoel geeft. Als manager heeft zij natuurlijk een droom. Iedereen, die hier komt, moet dat vakantiegevoel ook ondergaan. En terwijl ze lekker ingebed of in gebed verder droomt…….. het organiseren van een spraakmakend golftournooi.

Zondag 2 september kunt u dit gevoel ervaren door een bezoek te brengen aan de open dag.
Ook zaterdag 1 september bent u natuurlijk welkom en worden er rondleidingen over de baan verzorgd. Een opstapplaats, c.q. startplaats is voor de deur.

  Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
Bleijenbeek 14
5851 EE Afferden
Tel. 0485 530084
Fax. 0485 531015
E-mail: info@golfbaanbleijenbeek.nl
Website: www.golfbaanbleijenbeek.nl

 

 
 
terug naar vorige pagina
 

Bleijvenement Maasduinen Bergen 1 en 2 september 2007
| Stichting Bleijvenement | Bleijenbeek 17, 5851 EE Afferden | E-mail: info@bleijvenement.nl |